Spit Paslode Combi Xi

's Werelds eerste 2-in-1 gasnagelapparaat van Paslode®

 

BESPAAR TIJD, PLAATS EN GELD MET DE NIEUWE COMBI XI

Vanaf 1 april 2024  heeft Paslode® 's werelds eerste combi nagelapparaat gepresenteerd! De COMBI Xi is een innovatief apparaat dat twee apparaten in één combineert: om hout op hout (IM90 Xi met stripnagels) én metaal op hout te bevestigingen (PPN50 Xi met ankernagels)!
Afhankelijk van de toepassing, wissel je slechts van magazijn en neusstuk!

De COMBI Xi is een innovatief 2-in-1 apparaat dat de functionaliteiten van zowel een ankernagelapparaat als een stripnagelapparaat samenbrengt. Dit ene apparaat maakt de aankoop van twee afzonderlijke apparaten overbodig, wat leidt tot besparingen in kosten, tijd en onderhoudswerkzaamheden.

DRAADLOZE TECHNOLOGIE

Het Paslode® COMBI Xi gasnagelapparaat is een veilige en efficiënte keuze voor bouwvakkers. Het draadloze ontwerp verhoogt de veiligheid en stelt gebruikers in staat om vrij te bewegen, wat het werk sneller en gemakkelijker maakt. Het apparaat is uitgerust met een slim gasinjectiesysteem dat zorgt voor goede prestaties in alle weersomstandigheden en verspilling van gas voorkomt. De hoogwaardige gaspatronen dragen bij aan een lange levensduur en optimale prestaties. Bovendien zorgen de veiligheidsontgrendeling en het anti-terugslag mechanisme voor veilig en nauwkeurig gebruik.

De COMBI Xi heeft een sterke lithium-ion accu die tot 13.0000 nagels kan schieten voordat hij opgeladen moet worden. Een korte laadtijd van 2 minuten is al genoeg voor 500 bevestigingen. Deze accu past ook in andere Paslode® apparaten en heeft een lange levensduur.

COMFORT EN GEBRUIKERSGEMAK

Ondanks zijn compact formaat en lichtgewicht levert de Paslode® COMBI Xi indrukwekkende prestaties. Ontworpen met het comfort van de gebruiker in gedachten, is deze tool voorzien van een ergonomische rubberen handgreep en een evenwichtig ontwerp, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de algehele gebruikservaring wordt verbeterd. Of je nu een lange dag op de bouwplaats doorbrengt of in krappe ruimtes werkt, de COMBi Xi zorgt voor comfort en gemak, waardoor je je kunt concentreren op jouw werk.

TOEPASSINGEN

Voor welke toepassingen kan ik de COMBI Xi gebruiken?

Dit nagelapparaat is veelzijdig en ideaal voor dakwerk, houtconstructies en bekistingen. Het kan zelfs gebruikt worden voor metalen verbindingen na een eenvoudige aanpassing. De nagels zijn veilig in gebruik en het apparaat zorgt ervoor dat ze precies goed geplaatst worden. Met instelbare diepte zorgt de COMBI Xi voor een nauwkeurige afwerking.